Sluta röka med ejuice

Försöker du, som många andra, att sluta röka så kan E-cigg och ejuice vara något för dig. Många människor kämpar dagligen mot sig själva och begäret av att röka och förkortar sitt liv avsevärt för varenda cigarett som dom tar. Ejuice är en typ av smaksättning som du kan använda för att få E-cigaretterna att smaka betydligt godare. Det finns många olika tillverkare av ejuice och lika många olika smaker att välja mellan. Vissa gillar dom lite mer söta och krämiga smakerna, medan andra föredrar lite starkare smaker, mentol till exempel. Smaker som ”kanelbulle” och ”smörkola” är inte heller helt ovanliga.

Är du på jakt efter ejuice kan du antingen vända dig till fysiska butiker, eller så väljer du att beställa online. Tar du det sistnämnda alternativet har du troligtvis både ett större utbud, men också betydligt bättre priser. Det är också lättare att i lugn och ro läsa igenom innehållsförteckningen och även jämföra olika företag mot varandra.

Smaker för alla

Precis som det finns många tillverkare av ejuice så finns det även många olika företags om tillverkar Ecigg. Med hjälp av en Ecigg andas du inte in den farliga röken som vanliga cigaretter medför och för många underlättar det i kampen om att sluta röka. Inte bara du som använder ecigg med härliga smaker av ejuice kommer att uppskatta det. Folk runt omkring dig, som tidigare har fått stå ut med den starka lukt som cigaretter utgör, kommer att tacka dig.

Ejuice sprider nämligen även en god doft och eftersom enbart ånga används, kan du även använda den inomhus. Priserna kan, beroende på tillverkare och återförsäljare, att variera kraftigt och du gör rätt i att kolla runt ordentligt innan du beställer eller köper hem din ejuice. Inte för att glömma är även fördelen med ejuice att du kan, utan att smälla i dig onyttigheter, känna smaken av godis, färska frukter, blommor, blåbär och banan eller varför inte prova att andas in cheesecakeånga?